Arviointilomakkeet ja arviontitilaisuudet

Arviointilomakkeet

Arviointilomaketta käytetään työsuorituksen arviointilausuntoihin, joita pyydät omalta työpaikalta. Arvioija voi olla kollega, alainen, esimies tai yhteistyökumppani / asiakas / toimeksiantaja – kuka nyt parhaiten osaa arvioida osaamistasi.

Tarkoitus että jokaisen tutkinnon keskeisen osaamiskriteerin osalta arvioinnin kirjoittaa se, joka parhaiten osaa arvioida ko. tutkinnon kohdassa mainittua osaamisvaatimusta. Arvioijia voi olla yksi tai useampia.

Tästä löydät arviontilomakkeet tutkinnon osittain:

Arviointilomake Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen

Arviointilomake Markkinointiviestinta

Arviointilomake aspa ja myynti

Tapahtumatuotanto


Arviointitilaisuudet

Arviointitilaisuudessa on läsnä opiskelija, työelämän arvioijasi sekä Careeriasta tuleva arvioija.

Arviointitilaisuudet järjestetään tutkinnonosittain seuraavasti:

  • 14.-15.2.2021 Arviointitilaisuus I: Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen
  • 1.-2.6.2022 Arviointitilaisuus II: Markkinointiviestinnän toimeksianto tai Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen
  • Lokakuu 2022: Arviointitilaisuus III: Tapahtumatuotanto

Jokaisella opiskelijalla noin 30-60 minuutin aika Zoomin tai Teamsin välityksellä tai halutessaan AJK:ssa paikan päällä)

Arviointitilaisuus on keskustelevat tilaisuus, jossa esittelet osaamistasi. Voit valmistautua esim. tekemällä tiivistetyn esityksen arviointiaineistostasi (powerpoint tai vastaava esitys). Valmis eportfolio jaetaan arvioijallesi sekä Lotta Oljemarkille kaksi viikkoa ennen arviointitilaisuutta. Lisäksi suosittelemme lähettämään aineiston esiluettavaksi Iris Heikkoselle viimeistään neljä viikkoa ennen arviointitilaisuutta. Arvioijat saattavat tehdä arviointitilaisuudessa täydentäviä kysymyksiä osaamiseesi liittyen sekä lopuksi päättävät, onko tutkintosi hyväksytty.

Vastaa

Vieritä ylös