AJK KOULUTTAA

OPETTAJAA

OPISKELIJAA VUODESSA

KUPPIA KAHVIA

AJK-Jatkokoulutus on visualistien, sisustussuunnittelijoiden ja tapahtumatuottajien koulutukseen erikoistunut, vuonna 1993 perustettu, yksityinen aikuiskouluttaja.

MONIMUOTOKOULUTUSTA JOUSTAVASTI AIKUISILLE

Koulutustoimintaamme kuvaavia sanoja ovat yksilöllisyys, laatu ja joustavuus. Opiskelu on mahdollista työssäkäynnin ohella ja asuinpaikkakunnasta riippumatta. Visualistin, sisustussuunnittelijan ja tapahtumatuottajan koulutusta toteutetaan kaikille avoimena maksullisena koulutuksena ja yrityskohtaisena koulutuksena. Tutkintoon johtavissa koulutuksissa on mahdollista opiskella myös oppisopimuksella. Koulutuksien rahoittajina toimivat yksittäiset opiskelijat ja yritykset.

VISUAALISTEN ALOJEN ARVOSTETTU
AIKUISKOULUTTAJA

Koulutusohjelmamme ovat tunnettuja ja arvostettuja työmarkkinoilla. Meiltä valmistuneet ovat työllistyneet oman opiskelualansa työtehtäviin sekä yrittäjiksi erittäin hyvin. Sisustussuunnittelukoulutuksen suorittaneista jopa yli puolet toimii yrittäjinä.

MONIPUOLISESTI VERKOSTOJA JA
YHTEISTYÖKUMPPANEITA

Teemme vakiintunutta yhteistyötä useiden alan yritysten kanssa. Vierailut yrityksissä tuovat opetussisältöön alan ajan- kohtaisen tietämyksen ja erityisosaamisen. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Tikkurila, ABL-Laatat ja HTH-keittiöt.

AJK-Jatkokoulutus tekee tutkintoyhteistyötä Careerian kanssa. AJK:sta valmistuneet visualistit ja sisustussuunnittelijat toimi- vat aktiivisesti omien alojensa yhdistyksissä, Visualistit Ry:ssä ja Sissarit Ry:ssä.

Tapahtumatuottajan koulutusohjelmassa yhteistyökumppaneina on useita eri alan toimijoita, kuten Faustus Oy, Elämys Group Oy, Bright Finland, Tapaus Oy, Teosto, Evento-lehti, Sponsorointi ja tapahtumamarkkinointi, Tapahtumantekijät ja Musiikkitalo.

AMMATTITAITOISET OPETTAJAT

Opettajamme ovat työelämässä toimivia alan ammattilaisia, jotka tuovat koulutukseen ajankohtaisen tiedon ja ammatillisen asiantuntemuksen. Tutustu tarkemmin opettajiimme.

MONIPUOLISET YHTEISTYÖKUMPPANIT

Teemme vakiintunutta yhteistyötä useiden alan yritysten kanssa. Vierailut yrityksissä tuovat opetussisältöön alan ajankohtaisen tietämyksen ja erityisosaamisen. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Tikkurila, ABL-Laatat ja HTH-keittiöt. AJK-Jatkokoulutus tekee visualistin koulutuksessa tutkintoyhteistyötä Careerian kanssa. AJK-Jatkokoulutus järjestää tutkintokoulutuksen ja Careeria vastaa tutkinnon näytöistä.

AJK:sta valmistuneet sisustussuunnittelijat ja visualistit toimivat aktiivisesti omien alojensa yhdistyksissä, Sissarit Ry:ssä ja Visualisteissa.

AJK:N TIIMI

Iris Heikkonen

Merita Ikonen

Anniina Haavisto

KOULUTUSTILAT JA SAAPUMISOHJEET

VIIHTYISÄT KOULUTUSTILAT HYVIEN KULKUYHTEYKSIEN VARRELLA

AJK sijaitsee Kuortaneenkadulla Tekosilkkikutomon talossa. Pasilan asemalta Kuortaneenkadulle on n. 700 metrin kävelymatka. Bussit 50, 58 ja 59 sekä raitiovaunu 9 kulkevat aseman vierestä Kuortaneenkadun suuntaan. Lähistöltä kulkee myös useita busseja (esim. Kumpulan- tietä, Mäkelänkatua ja Teollisuuskatua menevät bussit). Raitiovaunu 1 pysäkki on 400 m päässä (pysäkin nimi: Mäkelänrinne). Parkkipaikkoja löytyy mm. Kuortaneen- kadulta, Elimäenkadulta sekä läheisistä parkkitaloista (mm. QPark, Kuortaneenkatu 1).